Första blogginlägget

Sådär ja, nu är jag redo att göra mitt första inlägg på bloggen. Det händer inte så mycket just nu utöver rutinerna. Det ska man nog vara ganska glad över i och för sig. Det skulle kunna vara värre. Livet skulle kunna bestå av den ena katastrofen efter den andra, men nej, det är lugnt och puttrar på.

Läget är under kontroll trots kaffehaveri

Jag är glad över att kunna berätta i mitt allra första inlägg att allt är under kontroll. Även om jag spillde ut min latte över en kursbok imorse. Jag räddade sidorna med min scarf (den luktar jättemycket kaffe nu) och jag kan fortfarande läsa vad det står. Dessutom har jag tvättid i eftermiddag och det är bara bra om kläderna känns sunkiga och solkiga då. Tvätta är trevligt. Jag känner mig redig och så där vuxen. Ansvarsfull på något vis. Hallå, börjar jag bli gammal vid 22? Då får det vara så.

Ska baka ekologiska chokladbollar. Om jag har smör hemma?

Sedan får jag besök av en barndomskamrat som är i stan och ville passa på att ses. Så jag ska fixa lite i lägenheten och baka ekologiska chokladbollar till oss. Undrar om jag har ekologiskt smör hemma? Har jag något smör överhuvudtaget? Vad tar man annars? Kokosolja? Rapsolja och hoppas på det bästa? Nej. Jag får helt enkelt sticka iväg och handla äkta ekologiskt smör. Lika bra att jag gör det direkt. Medan jag kommer ihåg. Det är inte lätt att bli gammal.