Sommarplaner!

Den här sommaren ska jag unna mig lite semester. Ett break. Jag vill gärna ut och resa lite i världen emellanåt. Planen är att åka till Dominikanska Republiken. Västindien har alltid lockat mig och den svenska sommaren kan ju vara lite opålitlig, så en kompis från Högsäter och jag sticker dit en sväng och kollar läget.

Längtar efter att gå på vita stränder

Vita stränder och paraplydrinkar – here we come. Vi åker i juni, är borta två veckor och hoppas slippa orkaner och regnperioder även om jag är säker på att regn där borta är något helt annat än regn i Dalsland. Jag ska förresten vara hemma hos mina föräldrar en vecka i juli så jag hinner säkert uppleva äkta dalsländskt väder också. Det kommer att bli en intressant jämförelse. Man kan i alla fall hoppas på det.

Hälsa på bästa familjen i Högsäter

Det ska faktiskt bli roligt att umgås med familjen. Jag saknar min lillasyster ibland. Hon pluggar i Stockholm nu och vi ses bara under vissa studieuppehåll. Den här sommaren ska vi paddla kanot ihop några dagar, leva lite vildmarksliv och prata om tillvaron. Vi kommer säkert att grilla och bestiga en och annan bergknalle också. Bada nakna och betrakta stjärnorna ingår också i våra rutiner.

Jobba och läsa in kurslitteratur – ambitiös som man är

Sen ska jag jobba en del på Casino Cosmopol i augusti och läsa in lite kurslitteratur. Konstigt nog går det lättare under loven då jag inte känner samma press. Det känns som att jag lär mig saker bättre då. Jag gillar tanken på att jag är lite före där jag behöver vara. Då slappnar jag av och blir mottagligare för nya studiemoment. Jag tror att den här sommaren kommer att bli den roligaste på länge. Måste skaffa nytt pass bara.