En mysig dag i Haga

Den här dagen har varit så härligt soft. Jag har vandrat runt i Haga alldeles för mig själv och bara insupit miljön. Stannat upp och betraktat detaljer som till exempel skyltar, kullerstenar och andra saker som är typiska för just Haga.

Yogaklasserna på Hagabadet är väldigt poppis. Tror jag måste anmäla mig.

Passade på att gå in på Hagabadet och fråga om yogaklasserna där. Jag har hört att de ska vara bra. Är också nyfiken på Mindful Eating. Fick lite info av en trevlig tjej som såg väldigt pigg och fräsch ut. Antar att hon lever som hon lär. Jag borde nog ha lite Namaste i mitt liv tror jag. Sen åt jag en jättegod paj på Café Husaren. Det var broccoli och brieost i den och den smakade fantastiskt gott. Det är ett väldigt mysigt ställe att luncha eller fika på. Prova gärna Café Husaren om du besöker Haga.

Fyndade en Haley Blouse. Äntligen något som passar mig!

Tog mig en titt i Twist & Tango – en butik med kläder i min smak. Jag hittade en ljuvlig Haley Blouse som jag blev helt förälskad i och köpte på stört. Det är verkligen inte ofta jag hittar grejer som passar, så när jag väl gör det då slår jag till. Är väldigt nöjd med detta köp. Älskar vita spetsar. De får mig att känna mig elegant och kvinnlig. Ibland behöver jag lyfta fram de sidorna av mig själv lite mera för att få balans.