Utekväll och klarad tenta

Wow vilken utekväll jag har haft! Ja hela dagen har förresten varit toppen eftersom jag klarade av den värsta tentan hittills. Det är en otroligt skön känsla att veta att jag behärskar ämnet och kan se framåt nu.

Firat min avklarade tenta på Excet

Detta var värt att fira så jag hängde på klasskompisarna som skulle till Excet ikväll. Jag hade aldrig varit där innan men hört att det är en av de mest kända nattklubbarna i Göteborg. Klart att jag hade skyhöga förväntningar. De spelar bra dansmusik och jag gillar ju det. Det visade sig vara helt rätt klubb för mig och jag har maratondansat fyra timmar i sträck och haft skitkul ihop med klassen. Detta kommer jag att leva på länge. Jag jobbar ju så mycket att jag inte hinner gå ut i vanliga fall. Jag är van att ha en annan roll i folksamlingar så det var uppfriskande att inte behöva vara så strikt. Det var riktigt mycket folk här ikväll också.

Träffade spännande speldesigners

Fick kontakt med lite nya schyssta snubbar som jobbar med speldesign och vi sa att vi skulle höras av frampå och se om vi kan skapa några projekt eller så. Jag vill gärna nätverka i den branschen redan nu.

Sedan har jag druckit de godaste drinkarna i världshistorien och börjat gilla schlager. Jo det är sant. Det kanske går över imorgon när jag nyktrat till ordentligt. Den som lever får se! Jag har i alla fall haft vansinnigt roligt och kan tänka mig att gå hit igen.

Nummer till en DJ?

Jag ser att jag tydligen fått ett nummer till en DJ också. Det låg i jeansfickan och jag vet ärligt talat inte hur det har hamnat där? Jag får väl ringa det imorgon. Nu ska jag sova.