Ny lägenhet!

Jag har lyckats hitta en ny lägenhet. Jippie! Visserligen har jag bott bra i Landala, men 23 kvadrat är ändå ganska litet jämfört med 30 kvadrat som jag ska flytta till nu. En bekants bekant hyr ut sin etta i andra hand under två år och jag får chansen att ta den.

Nu går flyttlasset till Majorna

Jag ska alltså flytta till Majorna och Karl Johansgatan. Jag är uppspelt just nu därför att jag inbillar mig att de där extra kvadratmetrarna kommer att göra stor skillnad för mig. Det blir längre till Chalmers men närmare till havet. Och jag får ett burspråk. Det gör också en del för hur det ser ut hemma. Jag är bara positiv. Planerar hur det ska bli med soffa, tv och min säng. Jag flyttar dit i april och hoppas på att få bra bärhjälp. Jag har hjälpt så många av mina kompisar att flytta de senaste åren att jag borde kunna få ihop ett bra gäng med starka armar och ben. Jag har ju inte så mycket grejer.

Måste till IKEA och handla nya saker som passar

Men, såklart måste jag åka till IKEA nu och handla saker. Främst gardiner, mattor och kuddar till soffan. Och en ny tavla vid köksbordet. Jag vet precis vad jag vill ha när jag ser den. Livet känns redan mycket luftigare och lättare bara av att tänka på nya lägenheten. Och jag som har lärt mig att organisera kommer säkert att få det fint i Majorna.