Lite musiktips

Ibland får jag låtar på hjärnan. Vet inte varför men de spelar inne i huvudet och det kan faktiskt pigga upp vardagen eller lugna ner mig när jag är stressad.

Zara är min bästa inspirationskälla

Just nu är det mest So Good med Zara Larsson. Och jag gillar verkligen videon också. Man blir ju bara så glad av hennes grejer. Den peppar mig. Zara är en inspiration för mig. Sen har Shape of You med Ed Sheeran fastnat också. Den vill jag träna till. Jag går loss på min sandsäck till den låten.


Gillar musiken till Fifty Shades

Måste erkänna att jag också lyssnat mycket på I don´t wanna live forever med ZAYN, Taylor Swift . Den låten lugnar ner mig och gör mig lite sentimental. Jag är inte nåt fan av Fifty Shades-filmerna men musiken gillar jag.

Rösten är så speciell: lyssna på Dua Lipa

En annan låt som gör mig eftertänksam är Scared to be lonely med Martin Garrix och Dua Lipa. Hennes röst är så speciell tycker jag. Musik är en viktig del av mitt liv. Hoppas kunna väva in musik i mitt framtida yrke på något sätt. Det vore verkligen häftigt om det går.